Wie zijn wij?

Ik ben Thomas Hendrikx, woonachtig in Casteren (Noord Brabant) en de trotste eigenaar en oprichter van Plant Delivery. Ik ben een jonge ondernemer die al verschillende jaren werkende is bij verschillende boomkwekerijen. Ik kom namelijk uit een ondernemersfamilie in de plantensector. Mijn oom, neefje en achterneef zijn boomkwekers.  Door de werkervaring heb ik een erg duidelijk beeld gekregen van hoe de plantensector in elkaar steekt. Door de jaren heen heb ik ook echt een passie ontwikkelt voor de planten. Hoe een plant zich ontwikkelt is namelijk van veel verschillende factoren afhankelijk. Daarom is het van het moment van planten tot het moment van het rooien de kunst om een zo mooi mogelijke plant te creëren, en dat maakt het vak erg uitdagend. 


Niet alleen uit passie voor het vak ben ik deze webshop begonnen, maar ook uit een stukje frustratie. Op veel webshops op internet worden planten verkocht die hun hoogtemaat bereikt hebben, maar verder weet je niets over de planten. Het zijn vaak massaproducten waar niet naar de individuele plant wordt gekeken. Zodra ze zijn hoogtemaat hebben bereikt, worden ze verkocht. Plant Delivery heeft hier een hele andere kijk op. Er zijn veel meer zaken die belangrijk zijn voor de klant. Het is belangrijk dat de plant mooi vol is (van onder tot boven), een sterke kluit heeft (zodat de kans op aangroeien in uw tuin aanzienlijk groot is) en een gezonde kleur heeft die bij de desbetreffende plant hoort. De planten die Plant Delivery levert zijn alleen afkomstig van geselecteerde kwekers waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ze bekijken per plant of de plant voldoet aan de eisen van Plant Delivery. Hierdoor heeft u altijd de kwaliteit die u van ons kunt verwachten. Verder hebben we ook een niet-goed-geld-terug garantie. Hierdoor bent u helemaal verzekerd van onze kwaliteit. 


Naast de kwaliteit van de planten vinden wij de kwaliteit van het transport ook erg belangrijk. We communiceren precies naar de klant wanneer de klant de levering kan verwachten en geven de klant ook de kans om zijn wensen door te geven. Verder staat op de pagina 'Bezorging & verzendkosten' precies aangegeven hoe wij te werk gaan m.b.t. levering.